vineri, 12 iunie 2015

Peste 350 de voluntari TELUS International Europe au renovat Scoala nr. 136 din Bucuresti

Prin intermediul initiativei de responsabilitate sociala TELUS Days of Giving si a unei investitii de 41,000 CAD$ (30,000 €), peste 350 de angajati TELUS International Europe au renovat Scoala nr. 136 din cartierul Ferentari al capitalei, sambata, 6 Iunie.

  “Administratia si elevii Scolii nr. 136 sunt extrem de recunoscatori pentru tot ajutorul oferit de TELUS International Europe” 

Laura Verde, Directorul Scolii nr. 136

Compania, cu o mare inclinatie si dedicare catre activitatile sociale, a imbunatatit mediul de lucru si conditiile in care elevii invata si se joaca, reamenajand scoala cu ajutorul angajatilor ce au participat la actiunea de voluntariat in timpul lor liber.

Proiectul este parte din campania anuala de voluntariat TELUS, aflata la cea de-a treia editie in Bucuresti. Echipa din Romania a TELUS International Europe a organizat aceasta initiativa de doua ori pana acum, la centrele sociale de plasament “Pinnochio” si “Ciresarii II” din Bucuresti in 2013, respectiv 2014. Incepand cu anul acesta, TELUS Days of Giving va avea loc de doua ori pe an, astfel ca in Septembrie, in satul Salcuta din judetul Dolj va fi reamenajata o alta scoala.

Peste 350 de voluntari TELUS International Europe au renovat  Scoala nr. 136 din BucurestiExcelentele lor, Doamna Joanne Lemay, Ambasador al Canadei in Romania, si Domnul François Saint-Paul, Ambasador al Frantei in Romania, au participat la evenimentul din 6 Iunie. Si Primaria Sectorului 5, prin prezenta Domnului Viceprimar Dan Iulian Croitoru, a sustinut acest proiect, impreuna cu partenerii locali ai actiunii: Domnul Cezar-Radu Soare, Secretar de Stat pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, CCIFER, ONG-ul Policy Center pentru Minoritatile Rrome si Mai Mult Verde.
 “Sunt atat de mandru sa sustin o echipa globala de peste 16000 de angajai TELUS International ce sunt pasionati de munca de voluntariat prin care pot oferi inapoi comunitatii in care traiesc si lucreaza” a spus Jeffrey Puritt, Presedintele TELUS International, care a calatorit din Canada pentru a putea participa la acest eveniment deosebit. “Este realmente inspirational sa vad entuziasmul si dedicatia celor peste 350 de angajati din Romania care si-au oferit timpul si energia pentru a ajuta elevii acestei scoli sa invete si sa se dezvolte intr-un mediu mai sigur si mai curat”.
“Administratia si elevii Scolii nr. 136 sunt extrem de recunoscatori pentru tot ajutorul oferit de TELUS International Europe”, a declarat Laura Verde, Directorul scolii. “Apreciem enorm contributia angajatilor care au venit sa munceasca in timpul lor liber pentru a ajuta scoala noastra sa fie un loc de studiu mai bun.”
Contributia TELUS International Europe a constat anul acesta in lucrari de reparatie si zugravire a celor patru holuri, in paralel cu repararea interiorului salii de sport si a zugravirii acesteia, precum si utilarea laboratorului de informatica prin instalarea a 15 computere noi. In gradina s-au plantat puieti de arbori si arbusti, s-a plantat gard viu si plante agatatoare si s-a amenajat spatiul verde.

Angajatii TELUS International imbratiseaza filosofia TELUS “Oferim unde traim” (“We give where we live”). In Romania, compania sustine initiativa SOS Copii Strazii (o campanie de sustinere a copiilor fara camin), se implica in strangerea de fonduri pentru Fundatia Hospice si organizeaza campanii de donare de sange la sediul central, ca parte a programelor de responsabilitate sociala menite sa ii ajute pe cei aflati la nevoie.  

O alta initiativa filantropica importanta este TELUS International Europe Community Board, lansata pe 2 Iunie 2015, prin intermediul careia se vor dona 100,000 CAD$ (74,000 €) anual catre organizatii non-profit din Romania si Bulgaria, incepand cu 2015. Pentru mai multe detalii, accesati http://community.telus.com/ .

Pentru editia din 2014 a TELUS Days of Giving in Romania, compania a castigat premiul “Cea mai buna Initiativa CSR” in cadrul Romanian Outsourcing Awards for Excellence, pe 26 Mai 2015.http://telusinternational-europe.com/telus-day-of-giving-romania-best-csr  initiative/?type=new_layout

Despre TELUS International Europe

TELUS International Europe este un centru de contact multilingv, de servicii BPO (business process outsourcing) si furnizor ITO, ce ofera servicii inca din anul 2004. Compania are aproape 2.000 de membri in echipele sale din Sofia si Plovdiv (Bulgaria), Bucuresti si Craiova (Romania), precum si birouri in Manchester si Cannock, Anglia. TELUS International Europe ofera solutii de contact center, ITO si servicii de suport in 30 + de limbi straine pentru partenerii sai la nivel global.

TELUS International Europe este parte a familiei TELUS International, o companie globala de BPO cu peste 16.000 de angajati in intreaga lume, inclusiv in Canada, Statele Unite ale Americii, Europa, America Latina, si Filipine. O componenta globala a TELUS, TELUS International este sustinuta de catre o companie lider national pe piata de telecomunicatii din Canada, cu CAD 12,1 miliarde (miliarde € 8.9) $ a veniturilor anuale si 13,9 milioane clienti. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.telusinternational-europe.com.

Media Contact:
Andreea Nicolescu
0761 630 269
andreea.nicolescu@telusinternational.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu